Käpphästworkshop

Boka in Angelica Öhrn för att hålla en käpphästworkshop på biblioteket.

Ladda ner informationen som pdf-fil här: Käpphästworkshop med Angelica Öhrn

Vi tillverkar egna käpphästar och skapar käpphästkaraktärer. En perfekt kombination av skapande och berättande.

Angelica Öhrn debuterade som författare 2017 med ungdomsboken Anton och Teitur som nominerades till Sveriges författarförbunds debutantpris Slangbellan. Sedan dess har hon skrivit flera böcker för barn och unga, till exempel de populära böckerna om Julia och Chamir, som handlar om hästar och käpphästar.
Författarbesök med Angelica bokas hos Författarcentrum: https://ff.forfattarcentrum.se/

Läs mer om Angelica och hennes böcker på: www.angelicaohrn.se

Avslutningsvis läser Angelica högt ur sina böcker om käpphästar.

”Blixten är en vildhäst som bor i skogen. Han har ingen flock utan han är ensam. Många har försökt tämja honom men det går inte. Han har alltid kommit undan. Tills jag kom. Han är nu min och bara min. Jag hittade honom fastbunden i skogen. Han litade på mig så jag kunde ta loss honom. Han är fortfarande vild men kommer när jag visslar.”


Blixten är en av käpphästarna som tillverkats vid Angelicas workshops. Att tillverka käpphästar är roligt, men roligast av allt brukar vara att ge käpphästarna personlighet och en historia.

Angelicas käpphästworkshops innehåller bokprat, presentation av hennes käpphästflock och de olika käpphästarnas individuella personligheter. Sedan tillverkar barnen varsin käpphäst och ger den namn och personlighet och kanske en dramatisk bakgrundshistoria.

Sagt om Angelicas käpphästworkshop: Angelica är en mycket varm, omtänksam, person som sprider en stor glädje och skaparlust till sin omgivning. Vi önskar henne all välgång och lycka framöver och kommer varmt att rekommendera andra bibliotek att anlita henne då hon är en stor inspirationskälla för barnens läslust!

Se inslag från Angelicas käpphästworkshop på SVT här.
Läs reportage om Angelicas käpphästworkshop här.

Läs mer om Angelica och hennes böcker på: www.angelicaohrn.se

Kontakt: angelica@angelicaohrn.se 0768-675040