Först glamour…

..sedan snor.
Den här veckan var inte som den föregående. Förra veckan var lyx med bubbel, restaurangmiddag och hotellvistelse. Den här veckan har en i familjen legat i feber medan en annan (dvs undertecknad) har varit tokförkyld. Tvära kast alltså. Att vara sjuk nu, när liksom är sommarvärme och strålande sol känns dessutom helt fel. Jag skulle ju ut med sättpotatisen, så sallad och bondbönor och plantera om mina tomater.
Men innan jag blev så här förkyld hann jag med en tur till stallet. Jag är ju medryttare på den riktiga Chamir (som alltså är förebilden till hästen i Drömmen om Chamir) och brukar hänga med henne 1-2 gånger i veckan. Våren är kanske den bästa tiden i stallet. Äntligen är det ljust på kvällarna, det är lagom varmt och inte en massa insekter. Ja, det är min bästa årstid i alla fall. Så länge man inte blir förkyld…