En fantastisk kväll

Bildkavalkad från prisutdelningen av Slangbellan. En helt fantastisk kväll. Och nej, jag vann inte men känner mig som en vinnare ändå. Att få bli nominerad till det här priset känns som ett oerhört stort erkännande och en fantastisk start för mitt författarskap.

Strax börjar det! På den stora whiteboarden ser man vilka som är med och sponsrar priset. Den uppmärksamma har förstås sett att Svenska akademien också bidrar till något vettigt också: nämligen det här priset. Längst till höger syns Kalle Guettler som är den som tillverkar själva Slangbellan.
Jag intervjuas av Boel Werner som suttit i juryn för Slangbellan. Jag bekänner att jag alltid drömt om att bli hästboksförfattare, vilket drar ner många skratt!
Högläsning ur Anton och Teitur.
Mitt yngsta barn är helnöjd över att jag inte vunnit eftersom pappa lovat att om mamma inte vinner så ska Fluffis (gullig katt vi brukar passa) flytta hem till oss.
Efter prisutdelningen bjuder BULT oss författare på middag på Resaturang Rydberg. På bilden, jag och min förläggare Anna Lärk Ståhlberg.
Vi fick fantastiskt vackra blommor. Jag fick även blommor, choklad och presenter från mina ”fans” som var med på prisutdelningen.

 

Google har gjort en ”film” av de bilder som min man tog på prisutdelningen. Bortse från den töntiga musiken, den har google valt!

Än en gång, stort tack till styrelsen för BULT (Barn- och ungomslitteratursektionen hos Sveriges författarförbund) för en fantastisk kväll.
Tack till min förläggare Anna på Kikkuli förlag som trodde på mig och mitt manus.
Och tack till alla er andra som stöttar och hejar på!

🙂

6 svar på ”En fantastisk kväll”

 1. Så fantastiskt roligt att få dela denna kväll med dig! Sann glädje som verkligen smittade av sig. Vi bockar o bugar och ser dig som en stor vinnare!

  Malin o Anna på Kikkuli Förlag

 2. Men vad kul att se! Och är det sant att Fluffis ska få flytta hem till er nu? Det är ju fantastiskt! (Har sett denna vackra katt på fb och instagram!) Vilken win-win-situation för dina söta pojkar!

  Kram Ingrid

  1. Bara nu inte Fluffis ägare ändrar sig och bestämmer sig för att hon ändå vill ta med sig honom till Göteborg… Ja det är en helt underbar katt. Så gosig och snäll. Jag gillar ju egentligen inte katter, men älskar Fluffis!

   1. Tror i och för sig att vi hade bestämt oss för att behålla Fluffis även om jag hade vunnit.

Kommentarer är stängda.